15/9/10

Αυτά που μας ενόχλησαν φέτος το καλοκαίρι.......Μπλιάχ list 2010!

Εκεί που ψαχούλευα στο net ένα πρωινό έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα της Athensvoice με ένα θέμα που μου κέρδισε το ενδιαφέρον. Είχε τίτλο "Μπλιάχ List 2010". Ήταν ένα ολόκληρο κατεβατό από όσους μας ενόχλησαν και μας τσίτωσαν φέτος το καλοκαίρι. Θα κρατήσω κάποια από αυτά γιατί μου άρεσαν και θα προσπαθήσω να φτιάξω την δική μου λίστα, προσαρμοσμένη στην δική μου πραγματικότητα!
Ακολουθεί η "Μπλιάχ List" του φετινού καλοκαιριού:
* Η πόλη δεν άδειασε φέτος το καλοκαίρι. Ήμασταν τελικά όλοι εδώ!
* Για να οργανώσεις τις διακοπές σου πρέπει πρώτα να ελέγξεις αν ο ΟΣΕ έχει απεργία, αν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν και αυτοί να κάνουν απεργία, αν τα βενζινάδικα έχουν βενζίνη, αν οι δρόμοι και τα λιμάνια είναι ανοιχτά, με λίγα λόγια να δεις τι λειτουργεί τελικά σε αυτή τη χώρα!
*Που μαζί με σένα την φαεινή ιδέα να πάνε για μπάνιο στον Αγιόκαμπο τα σ/κ του καλοκαιριού είχαν και όλοι οι Λαρισαίοι που έμειναν στην πόλη. Και φυσικά λες "θα φύγω νωρίς για να μην προλάβω την κίνηση" αλλά μαζί με σένα το είπαν και άλλοι τόσοι.
*Ο καφές στο πλαστικό στην παραλία που κοστίζει 4 ευρώ.
*Που δεν μπορούμε να ακούσουμε το κύμα να σκάει στην παραλία γιατί καθόμαστε πίσω πίσω στις ξαπλώστρες.
*Το laptop στη θάλασσα, το τάβλι στη θάλασσα, οι φουσκωτές πολυθρόνες στη θάλασσα, ειδικά αυτές που έχουν και υποδοχή για το φραπεδοπότηρο, το handsfree στο αφτί ακόμα και στη θάλασσα.Να τα πάτε αλλού!!!!(Athensvoice)
*Οι τύποι που φοράνε το πόλο τους με σηκωμένο γιακά (λυπάμαι αλλά ο σηκωμένος γιακάς δεν σε ψηλώνει), τις βερμούδες και τα μοκασίνια λες και έχουν κατέβει όλοι τους από τα ιστιοπλ
οϊκα που τα έχουν αραγμένα στη πλατεία Ταχυδρομείου.
*Τα εστιατόρια ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με βουκολικά ονόματα "Ανεμόεσσα", "Απάγκιο", "Αγνάντι", "Μουράγιο", Μα
ϊστράλι". Υπάρχουν σε κάθε νησί, σε σημείο που να υποπτεύεσαι ότι είναι franchise.(Athensvoice)
*Αυτοί που από τις 15 Αυγούστου αρχίζουν το "καλό χειμώνα να 'χουμε".Λυπάμαι που τους το χαλάω αλλά μετά το καλοκαίρι ακολουθεί μια εποχή που την λένε Φθινόπωρο!
Φ Θ Ι Ν Ο Π Ω Ρ Ο !!!

Υ.Γ. Ακολουθεί και η λίστα με ότι μας άρεσε φέτος το καλοκαίρι!!!!Γιατί αυτά μένουν!!!
Τα Ω Ρ Α Ι Α!!!!


5 σχόλια:

  1. GAMATO!!!! bravo antigonaki!polu eustoxo!!!!!
    eidika gia tus giakades!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks Stelinaki!tous thumasai tous giakades eksw apo tin vivliothiki tou auth?
    tetoious exoume kai edw pollous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ksexases na grapseis gia ton antriko plithismo kai thn proetoimasia tous apo ton xeimona akoma oson afora to styling. Kaligrama somata, ksirismeno stithos´, matompoukala kai polla alla. Oi ginaikes einai ektos sinagonismou.
    B.n.n.T...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκαιο BnT!
    Είναι η νέα φυλή ανδρών,οι metrosexual άνδρες....έτσι όπως τους περιέγραψες.Λες και η παραλία είναι η πασαρέλα τους.Γι' αυτό και το καλοκαίρι σνομπάραμε τα στέκια τους!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sumfwnw me ola, alla to xeirotero ap'ola einai, me to pou gurnas apo tis diakopouloes sou stis 15-20 Augoustou, na sou lene oloi kalo xeimwna!
    Diladi emas pou mas aresei kai to fthinopwro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή