7/9/11

Πάλι πίσω στα θρανία!



Πάλι πίσω στα θρανία λοιπόν!!Περίεργο συναίσθημα!Και πιο περίεργο να παίρνεις πίσω διορθωμένη την έκθεσή σου με λίγα κοκκινάδια και ένα μεγάλο "Fantastisch" από κάτω.Πώς χαίρονται τα μικρά παιδιά!!Έτσι και εγώ χαρά!!Σαν μικρό παιδί!Αν και ο πρώτος στόχος ήταν να γεμίσω μια κόλλα χαρτί!!Πριν έρθω στο Βερολίνο μου φάνταζε ακατόρθωτο.Αλλά τα πάντα γίνονται,αρκεί να το προσπαθήσεις.Μεταξύ μας......πιστεύω ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν,θα παραμείνω ένα μικρό "φλωράκι" !!

2/9/11

"Graphic Design in Poland" 31/08/2011!!!!


Επειδή είμαι και πολύ "κουλτουριάρα" πήγα και σε άλλη έκθεση!!!!Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!!!
Και καλά,στο φροντιστήριο που παρακολουθώ μαθήματα διοργανώνονται ημέρες πολιτισμού(Kulturtag),στις οποίες όπως μας ενημέρωσαν στην αρχή, καλό είναι να δηλώσεις ότι θα πας. Φαντάστηκα ότι το κάνουν αυτό επειδή πάνε πολλοί και ίσως χρειαστεί να μας χωρίσουν σε γκρουπ για να μην προχωράμε σαν λόχος.Ναι καλά!!!Περίμενα και εγώ στο σημείο συνάντησης και πουθενά κόσμος.Δέκα άτομα όλα κι όλα και τα μισά από αυτά περίμεναν για άλλο λόγο. Με πλησιάζει μια κοπέλα και με ρωτά αν περιμένω για την γκαλερί και ξεκινήσαμε ο φοβερός αριθμός των 4 για την έκθεση.Λαός!!!!!!!!!!Θα μπλοκάρουμε το U-Bahn!!
Το θέμα της έκθεσης "Graphic Design in Poland".












Υ.Γ.Τα 2 από τα 4 άτομα ήταν από την Πολωνία!

1/9/11

Tempelhofer Park 28/08/2011!!!!!

Στο Βερολίνο αυτό που θα συναντήσεις είναι εκθέσεις.Πολλές εκθέσεις!Άλλωστε είναι πόλη καλλιτεχνών!!Viele Künstler!!Μια τέτοια έκθεση επισκέφθηκα την Κυριακή στο Tempelhof, που σήμερα είναι ένα τεράστιο πάρκο.Πολύ παράξενο θέαμα να βλέπεις ανθρώπους να πετάνε αετούς,να κάνουν πικ νικ και βόλτα με τα ποδήλατα, σε ένα χώρο που διατηρεί ακόμα τον χαρακτήρα του αεροδρομίου.